En pilsner till husse

I dag selade jag på Zico för att ta en sväng till Systembolaget eftersom någon hade druckit upp husets förråd av öl. När vi kom in på Systemet så var han väldigt målmedveten så jag tänkte att jag låter honom trava på så får vi se vad som händer. Han gick rakt fram till avdelningen för öl, in i en av gångarna och tvärnitade framför lådorna med Mariestad som han duttade på med nosen. Det var förvisso det jag handlade sista vi var där, men ändå. Lite imponerad blir man. Snacka om att det ryms mycket i labradorens bildminne!

Om Joche

Joche, eller Joachim som han egentligen heter, är initiativtagare till Livet med ledarhund. Han är drygt 40 och bor i Stockholm. Han har bloggat sedan 90-talet och haft ledarhund sedan 2004. Olika omständigheter har gjort att han redan är uppe i sin fjärde hund, en svart labrador som heter Zico.

3 Replies to “En pilsner till husse”

  1. Så hyggelig å se Zico i arbeid – han er en flott gutt, og det er så flott å lese hva du skriver om ham. Jeg jobber for Hundeskolen Veiviseren, og følger med på dere 🙂

  2. Fantastisk liten anekdote fra Zicos (og ditt) førerhundliv! En hund etter øl, sier man i Norge! Gode hilsninger til dere begge fra forvert Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*